Ik ben er!!
Blijf op de hoogte en volg Jack
13 Januari 2010 | Australië, Sydney
Dag lieve mensen!
Nou het was me een reis!! Maar ik ben er dan. Maandag op Schiphol vertrokken richting Shanghai. En poeh wat was 't daar koud! Na (voor m'n gevoel) een volle dag op 't vliegveld rondgehangen te hebben kon ik eindelijk door naar Sydney, Australie. En daar ben ik nu een paar uur geleden aangekomen :D
En hier is 't wel lekker warm! Zo warm dat ik nu op zoek ga naar een plek om te slapen. Eerst lekker douchen en dan ff m'n hoofd neerleggen. Want dat reizen dat breekt je behoorlijk, alhoewel ik weer nieuwe energie lijk te hebben sinds ik geland ben :D
Ik begin nu al de kleine dingen te waarderen want wat zal 't lekker zijn om weer 's horizontaal te kunnen slapen :P
Talk to you soon!
Grtjs, J
Talk to you soon!
Grtjs, J
13 Januari 2010 - 05:20
Monique De Kort:
heeey jack
t eerste mailtje over je reis gelezen!.. ik wens je een heel veel plezier en s6 met alles wat je daar gaat doen, en meemaken!!
ik lees graag je versagen !
groetjes monique -
13 Januari 2010 - 06:33
Dennis Schoofs:
Duurt even maar dan heb je ook iets!
Nu lekker relaxen!
maak er iets moois van!
gr Dennis -
13 Januari 2010 - 07:49
Marielle:
Heeej Jack,
Goed om te horen dat je goed bent aangekomen!
Ja lange zit he, naar down under :D.
Heb je al een slaap plaats? Wake-up hostel is een goed en leuke!
Geniet van iedere dag!
Groetjes Marielle (oud klasgenoot) -
13 Januari 2010 - 08:49
Sjoerd:
Ik ben benieuwd hoe dat ondersteboven slapen bevalt ;) -
13 Januari 2010 - 09:47
Nadine:
Goed om te horen!
Nu kan je lekker in je zwembroek rondlopen daar ipv hier met een dikke jas aan!
Jij weet wat het goede leven is haha! -
13 Januari 2010 - 11:56
Jessie.. :
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen :) Ben jaloers dat je het daar zo lekker warm hebt want hier is het echt koud.. Geniet ervan!
Liefs -
13 Januari 2010 - 12:54
Papa:
Ha Jack,
Na zo'n lange reis denken de meesten waar ben ik aan begonnen,maar na een paar dagen goed slapen komt het toch goed! Qua temperatuur ben je er flink op voor-
uitgegaan, geen verkeerde planning dus.
Geniet er maar flink van,we houden je wel in de gaten.
Papa -
13 Januari 2010 - 14:21
LAURIE:
Heey fijn om te horen dat je veilig bent aangekomen ik heb geen idee hoe laat het nou daar is maar ik hoop inieder-geval dat je een lekker bedje vind...
Hier sneeuwt het weer...maar jij zit daar lekker warm hihi
Lekker slapen...
XXX Laurie -
13 Januari 2010 - 14:21
Linda:
Hee Jack!
Leuk om je verhaal te lezen!
Veel plezier en geniet ervan!
Hou je in de gaten ;)
Groetjes! -
13 Januari 2010 - 15:58
Francy:
Hoi Jack,
We hebben je eerste berichtje gelezen. We houden je in de gaten.
Welterusten en tot snel maar weer.
Geniet ervan en vooral van het mooie weer!
Groet Francy -
13 Januari 2010 - 16:04
Fleur:
Heey Jack
Fijn dat je heel bent aangekomen.
leuk dat we je zo kunnen volgen.
ik hoop dat ik nog meer van je hoor.
van Fleur -
13 Januari 2010 - 18:03
Jacqueline:
Heeee Kerel,
Gelukkig goed aangekomen en nou........genieten!
Groetjes Wesly en Jacqueline. -
13 Januari 2010 - 18:19
Nick:
Heyhey,
Lees dat je de reis hebt overleefd.. Gelukkig maar ;) Hoop dat je niet te lang hoeft te zoeken naar een plekkie met een lekker bed.. En al is dat zo, hoort er maar bij zullen we dan maar zeggen :)
Hou ons op de hoogte.
Groeten uit DD -
13 Januari 2010 - 19:52
Kaatje Kip:
...enne? Al een beetje uitgerust, dat duurt nog wel een paar daagjes met zo'n tijdsverschil. Ik ga me nu maar eens een beetje verdiepen van hoe, wat en waar alles ligt in australie, dus ik ga alles opzoeken..... wel fijn dat jij voor mij de studie reis maakt hihi. wij zijn net weer terug uit Spanje. Jullie mam komt zo onze zoon terug brengen (jipie!) Nou geniet ervan.... ik ben over je aan het opscheppen, want ik vindt het super stoer van je...... -
13 Januari 2010 - 20:25
Wiel En Sonja:
hoi Jack ,Ik fijn dat je bent aangekomen ik ga je volgen Groetjes Sonja -
14 Januari 2010 - 09:42
Yvonne:
Super super veel plezier!!
Het gaat daar helemaal goedkomen, en hou ons op de hoogte!!!
xxxx -
14 Januari 2010 - 09:42
Yvonne:
Super super veel plezier!!
Het gaat daar helemaal goedkomen, en hou ons op de hoogte!!!
xxxx -
15 Januari 2010 - 12:56
Moeder:
Hoi Jack.
Mijn toestenbord werkt niet en ik krijg het niet even snel gemaakt, dus even via je ome Marcel computer.
Alles oke hier en je hoort weer binnenkort van mij. Groetjes mama -
15 Januari 2010 - 13:03
Hé Jack.
Lekker aan het genieten. Vast wel! Ik geniet mee, denk elke dag aan je en de mooie reis en geniet lekker mee ingedachten. Heb leuke herinneringen.
Howdy en tot de volgende.....
Groet van mij en ook van Kitty en onze Guus -
15 Januari 2010 - 13:04
Ome Marcel:
Oh je. Groetjes aan crocodile dundee. haha
M. -
15 Januari 2010 - 21:02
Kitty:
Ha Tanguer Jack,
Ja, ik geniet ook van die mooie rondreis die Mars iedere dag beleefd. Hhahahahaha. Het is hier inmiddels 10u 'savonds en wij gaan de tvshow bekijken. ik zou graag met je willen ruilen, met mars en guus mee dan hè. Hé, maar ik ben ook stoer :). Ik ga naar USA! Wauw hè. (wel maar een weekje maar dat ik lang genoeg zonder mijn twee mannen.) Nou genietse en zeg maar dat ik ook nog een keer kom. Liefs,
Kitty -
15 Januari 2010 - 22:15
Besa:
Hee Sjakske,
Het werkt allemaal weer, pfff gelukkig hoef ik niet meer aan iemand anders te vragen of ze even laten weten dat ik atoring heb. Ben apetrots op jou, tis nog steeds onvoorstelbaar dat je er nu echt bent!! Als je maar niet op een aboriginal gaat lijken. Is eigenlijk wel iets voor onze kleine voor de carnaval... in ieder geval beter als slet niet dan. Ze hebben toch geen pumps in maat 48 hihi. Goeiemorgen voor jou en trusten voor hier. xx besa -
15 Januari 2010 - 23:33
Josette:
Ha Jack!
Super dat je dit toch maar gewoon doet! Wij wensen je een hele mooie, bijzondere reis toe met onvergetelijke ervaringen (in positieve zin!). We zullen je zeker volgen via deze site!
Geniet ervan!
LEUK VOOR JE DAT DE REIS
GOED IS VERLOPEN .
WIJ ZIJN HEEL BENIEUWD NAAR
REIS VERSLAG.
VERDER EEN PRETTIG VERBLIJF EN VEEL NIEUWE ERVARINGEN.
OPDOEN GROETEN mIES EN LYDI
16 Januari 2010 - 16:31
Lisa:
Ik ben jaloers, goei weertje daaro zo te zien! En wij zitten hier maar te rillen van de kou.. :( -
16 Januari 2010 - 17:48
Shelley:
Hey Jack
Hoe voelt het nu je eindelijk je droom binnenstapt?
Heerlijk toch?
Heeeeeeeeel veel plezier daar maar dat gaat zeker lukken en ik houd je in de gaten ;)
Shelley -
16 Januari 2010 - 17:49
Ben En Jose Sanders:
He jack nou succes daar en tot ik weer eens even kijk op deze link.
En kijk even of er wat tuintjes daar kan opknappen, is het misschien ook wat voor mij daar.
Gr ben en jose -
17 Januari 2010 - 13:44
Jos En Tiny Sanders:
Hoi Jack,
Leuk dat we je zo kunnen volgen! Zullen we zeker doen! Wij wensen je een heel fijn verblijf in Australië!
Ome Jos en tante Tiny -
18 Januari 2010 - 10:56
Den Hermes:
hey buddy,
helemaal toppie man, giddy up go !!! -
18 Januari 2010 - 10:56
Kaatje Kip:
Hey mijn sjoekie loekie,
Hoe is ie? Al een beetje je draai kunnen vinden? Spannend he zoveel nieuwe ervaringen. Volgens mij was roobsy over jou aan het dromen gisteren, hij was aan het rennen in zijn slaap ("op blote poten door australie")
ik kijk uit naar je volgende verslag... hihi ik heb sidney al gevonden op de kaart!
xoxoxo love u , kaatje -
20 Januari 2010 - 08:34
Helma :
Ha Jack
Alles goed daar??
En al aan de temperatuur gewend??
Ikhoop dat je een mooie tijd daar zult hebben en dat je ook zo afentoe aan ons denkt.
heel veel plezier nog en geniet er van.
gr Helma -
21 Januari 2010 - 13:19
Eline :
Heeeeeeeeeeej Jack!!!
Hoe is het nou??
En hoe is het met de rugzak, heb je het al gebruikt??? Haha!
Zo raar dat het daar gewoon zomer is! Nu kun je wel lekker bruin worden he haha... en wij hier maar sneeuwballen gooien (al zijn die nu gelukkig weer weg haha).
Veeeeel plezier en boven al, geniet er van!!!
Nathalie en ik drinken a.s. zaterdag een shotje op je in de Thomas!!
xxx! -
21 Januari 2010 - 14:17
Marieke:
Geniet ervan :)! -
25 Januari 2010 - 07:54
Ons Moeder:
Hee Sjakske, 'k vond het geweldig om lekker met je te kletsen afgelopen weekend. Deed me erg goed heb er veel energie van gekregen... een verdieping reeds uitgemest. Voelt goed en nu ik je gehoord heb is alles onbewust veel rustiger en das heeeeel fijn. Dus geniet maar en doe alleen wat je leuk vind en waar je zin in hebt. Besa besa xx -
25 Januari 2010 - 11:20
Erna Meijer-Verstapp:
Lieve Jack,
Wil je even de groeten doen, bedankt voor de mooie rode achtergrondkleur.
Mis Kitty en Arjen is op wintersportvakantie.
Vo;gende week dansen we weer. Waar ben jij dan?
Kus van Erna. -
25 Januari 2010 - 12:28
Ome Marcel:
Hé Jack, Leuk om je even gesproken te hebben. Al was er wat vertraging in de lijn, kon je toch goed verstaan en jij mij ook natuurlijk. Super dat het lekker gaat en je geniet. Wij genieten mee. Dutch Hug, Howdy en tot de volgende.....
Groet van mij en ook van Kitty en onze Guus -
29 Januari 2010 - 13:27